Partners

ir. Daan van Schie, Architect

Daan van Schie is een gepassioneerd ontwerper met een open houding richting de opdrachtgever en oog voor detail. Tijdens zijn studie aan de Technische Universiteit Delft werkte hij bij Bouwkundig Adviesburo SOLO en De Bats Architecten als ontwerper en tekenaar. Ook was hij één jaar voorzitter van de Delftse Studentenvakbond VSSD. Na zijn afstuderen in 2009 startte hij Studio van Schie waarmee hij aan diverse opdrachten werkte zoals de renovatie van een kerk of de bouw van een nieuwbouwwoning in Lisse. In 2017 heeft hij samen met Marcel van Bockhooven VAN SCHIE ARCHITECTEN opgericht.

 

contactgegevens:
T  06 - 141 96 856
daan@vanschiearchitecten.nl

ir. Marcel van Bockhooven, Architect

Marcel van Bockhooven werkt met groot enthousiasme aan architectuur vanuit een voorliefde voor een gedegen uitwerking. Afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft werkte hij bij Fokkema&Partners Architecten en onder eigen naam om vervolgens in 2014 aan de slag te gaan bij Studio van Schie. De succesvolle samenwerking is voortgezet als VAN SCHIE ARCHITECTEN.

Ook voor zijn eigen huis heeft Marcel een ontwerp gemaakt voor de verbouw van een schoollokaal tot woning. Hierbij zal hij zelf de uitvoering doen.

 

contactgegevens:
T  06 - 130 35 201
M marcel@vanschiearchitecten.nl

Van Schie architecten