Afbeelding: Interieur Joon Afbeelding: Interieur Joon Afbeelding: Interieur Joon Afbeelding: Interieur Joon Afbeelding: Interieur Joon Afbeelding: Interieur Joon Afbeelding: Interieur Joon Afbeelding: Interieur Joon Afbeelding: Interieur Joon Afbeelding: Interieur Joon
Projectnaam
Interieur Joon
Genre
Locatie
Voorhout
Jaar
2016
Partners
Ontwerpteam
Daan van Schie, Marcel van Bockhooven, Maartje Wessels (Mirato)

Interieur Joon

VAN SCHIE ARCHITECTEN maakte in samenwerking met Mirato een nieuw ontwerp voor het interieur van de fam. Joon. In 2013 ontwierp VAN SCHIE ARCHITECTEN de keuken en de aanbouw op de begane grond met een slaapkamer en badkamer en suite. De woonkamer is nu ook gerestyled.

Basis van het ontwerp is de vervanging van een muur voor een ronde stalen kolom. Hierdoor is de ruimte tot één geheel gemaakt.

Mirato en VAN SCHIE ARCHITECTEN hebben een totaalplan neergelegd inclusief meubilair, maatwerk, gashaard, vloerafwerking en raamdecoratie. Alles is hierbij inzichtelijk gemaakt in plattegrond en 3D visualisatie om een beeld te krijgen van het eindresultaat.

VAN SCHIE ARCHITECTEN heeft het gehele proces geleidt van ontwerp tot realisatie. We hebben de opdrachtgever geadviseerd in de keuzes, en alle zorg over planning, budget en afwerking uit handen genomen.

Van Schie architecten