Afbeelding: Renovatie woonark Afbeelding: Renovatie woonark Afbeelding: Renovatie woonark Afbeelding: Renovatie woonark Afbeelding: Renovatie woonark Afbeelding: Renovatie woonark Afbeelding: Renovatie woonark Afbeelding: Renovatie woonark Afbeelding: Renovatie woonark
Projectnaam
Renovatie woonark
Genre
Locatie
Noordwijkerhout
Jaar
2017
Partners
Ontwerpteam
Daan van Schie, Marcel van Bockhooven, Lotte Middelkoop

Renovatie woonark

Voor de renovatie van de woonark van Emmy en Cees maakte VAN SCHIE ARCHITECTEN het ontwerp en begeleidde de bouw. De gevel en het interieur zijn volledig vernieuwd!

We zijn begonnen met de verbouwing van de tienerslaapkamer. Deze was te klein en toe aan een opknapbeurt. VAN SCHIE ARCHITECTEN maakte een ontwerp voor deze kamer. We hebben de bak van de woonark optimaal benut door de vloer te verlagen. Nu is er ook extra ruimte voor een uitschuifbaar bed. We hebben de kamer nog meer vergroot door er een nieuwe moderne erker te plaatsen. De tienerslaapkamer voldoet nu weer helemaal aan de gebruikswensen.

Daarna pakten we de woonkamer aan. We legden een nieuwe vloer, plaatsten nieuwe gevelkozijnen en voorzagen de totale ruimte van stucwerk. We sloopten ook de wand tussen de keuken en de woonkamer. Er is nu één grote ruimte! Hierin staat nu een door VAN SCHIE ARCHITECTEN ontworpen keuken.

Tot slot stripten we de woonark en plaatsten Woodface en thermowood gevelbekleding. Dit is een systeem van aluminium en houten profielen. De woning heeft hierdoor een moderne en eigentijdse uitstraling. Samen met de nieuwe steiger oogt de woning weer zo goed als nieuw.

Van Schie architecten