Afbeelding: Verbouw Joon Afbeelding: Verbouw Joon Afbeelding: Verbouw Joon Afbeelding: Verbouw Joon Afbeelding: Verbouw Joon Afbeelding: Verbouw Joon Afbeelding: Verbouw Joon Afbeelding: Verbouw Joon Afbeelding: Verbouw Joon Afbeelding: Verbouw Joon Afbeelding: Verbouw Joon Afbeelding: Verbouw Joon Afbeelding: Verbouw Joon Afbeelding: Verbouw Joon Afbeelding: Verbouw Joon Afbeelding: Verbouw Joon Afbeelding: Verbouw Joon Afbeelding: Verbouw Joon
Projectnaam
Verbouw Joon
Genre
Locatie
Voorhout
Jaar
2013
Partners

Verbouw Joon

Verbouwen kan op vele manieren. Dat het beste resultaat wordt bereikt door een goede samenwerking, blijkt uit dit prachtige project. Het eindresultaat was niet zo goed geweest zonder alle energie, aandacht en kunde van de betrokken partijen.

De opdrachtgever wilde een slaapkamer, badkamer en inloopkast op de begane grond en een verbouwing van de keuken. Door het hoogteverschil tussen het plafond van de begane grond en de oorspronkelijke garage waar nu de slaapvertrekken zijn, ontstond het idee om het dak op te tillen. Dit greep Van Schie architecten aan om een strook ramen tussen muur en dak te ontwerpen waardoor het dak lijkt te zweven.

De plattegrond kent een open indeling waardoor de slaapkamer en badkamer naadloos in elkaar overlopen met de focus op het prachtige uitzicht en de bijzondere lichtinval.

 

Van Schie architecten